Lichtgewicht polystyreen Isolatie Chips

Isolatiechips kruipruimte

Een warme deken van lichtgewicht isolatiechips

Isolatiechips

Naast schelpen en zand kunnen partners van Debodemafsluiter.nl uw kruipruimte ook isoleren met niet-natuurlijke isolatiematerialen waarvan polystyreen isolatiechips de meest gebruikte is. Op deze pagina en in de onderliggende pagina's zullen wij u grondig informeren over de eigenschappen van onze Isolatiechips. Een combinatie van methodes is ook gebruikelijk; alles om de gewenste resultaten te bereiken.

Meer informatie over Isolatiechips

Polystyreen isolatie

De werking van Isolatiechips In uw kruipruimte heerst een koud en vochtig microklimaat doordat de bodem van de kruipruimte uit...

Eigenschappen Isolatiechips De ruimtes onder woningen zijn veelal heel vochtig: de bodem bestaat uit normale grond en zit net...

Aanbrengen Isolatiechips Partners van Debodemafsluiter.nl benutten professionele blaaswagens waarbij ladingen isolatiechip...

Triochips Kruipruimte Isolatie

De voordelen van Isolatiechips Isolatiechips bestaant uit gerecycled polystyreen en zijn heel vochtbestending, rotten niet, ruik...

Schelpen verwarmen

Verschillen Chips & Schelpen Zowel Isolatiechips als Isolatieschelpen maken de kruipruimte warmer en droger op basis van hetze...

Thermochips

Gerecycled Polystyrene Isolatie Chips

Isolatie Chips isoleren de bodem

Net als schelpen zijn isolatiechips een kruipruimte isolatievorm waarbij de bodem afgedekt wordt. Het lichtgewicht en drijvend materiaal wordt in een laag van 20 tot 50 cm aangebracht op de koude en vochtige bodem van de kruipruimte. Doordat de lucht boven de chips hierdoor verwarmd wordt zal de vochtige lucht naar de koude vloer gaan en daar condenseren. Hierdoor daalt de relatieve luchtvochtigheid ook zonder dat de kruipruimte geventileerd hoeft te worden.

Hieronder ziet u een video-opname van het blazen van isolatiechips in de kruipruimte.

Isolatiechips Blazen

Veel warmteverlies via niet-ge´soleerde begane grond vloer

Drogere kruipruimte én lagere energierekening

Het isoleren van uw kruipruimte is één van de meest rendabele isolatiemethodes: vanwege de grote oppervlakte (loopt onder de gehele woning door) heeft een koude en vochtige kruipruimte een bijzonder groot effect op het binnenklimaat van de woning. Uw begane grondvloer voelt overal koud aan en is in feite 1 grote radiator, maar dan van koude.

Om de kou te compenseren zult u extra moeten stoken. Het lastige van warme lucht is echter dat deze stijgt, wat betekent dat u verschillende stromingen op de begane grond zult krijgen: een koude vloer en warmere luchtlagen vanaf 1 meter hoogte tot aan het plafond. Dit voelt niet prettig en behaaglijk.

Door het isoleren van uw kruipruimte of door het isoleren van uw vloer wordt de temperatuur aan de vloer met vele graden verhoogd en hoeft u minder te stoken.

Uw investering zult u daarom binnen enkele jaren terugverdienen doordat u bespaart op uw verwarmingskosten.

Veel minder ongedierte

Vocht trekt ongedierte aan. Niet alleen in de kruipruimte, maar ook in de bovengelegen woning zal een hoge vochtigheidsgraad voor beduidend meer ongedierte, insecten, zilvervisjes en huismijt gaan zorgen. Door uw kruipruimte te isoleren zal de gehele woning droger worden wat een positief effect zal hebben op de overlast van ongedierte en insecten. Ook qua gezondheid zult u daarvan profiteren.

Lees hier verder over de voordelen van Isolatiechips.

Vocht trekt ongedierte aan

Vrijblijvende offerte voor Isolatiechips aanvragen

Gratis Internet Offerte Aanvragen

Bent u ook benieuwd naar wat isolatiechips in uw geval zouden kosten en wat het u aan energiekosten zou besparen ?

Vraag dan volledig gratis en vrijblijvend een indicatieve prijsopgave aan door op de button hiernaast te klikken.

Subsidie 2016: BTW-korting op arbeidskosten
Kruipruimte isolatie en vloerisolatie vallen onder de (permanente) regeling voor ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN . De arbeidskosten bij het energiebesparend isoleren van vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar, vallen onder het 6%-tarief. Ook schelpisolatie en Polystyreen Chips Isolatie vallen onder de regeling.

De belangrijkste voorwaarde is dat de Rc-waarde (de warmteweerstand) van de scheidingsconstructie voldoet aan de warmteweerstand die geldt voor bestaande woningen (Rc-waarde 1,3).
Voordelen Isolatiechips
- Forse besparing op energiekosten
- Droge en warme kruipruimte en leidingwerk
- Gezonder klimaat, minder ziektekiemen
- Droge en warme vloer, geen koude en condens meer
- Zwammen, schimmels, zilvervisjes en ander ongedierte wordt geweerd
- Geschikt voor elke vloer
- Doorwaadbaar, wat zeker voor lagere kruipruimtes handig is
- Subsidie op arbeidskosten bij blazen isolatiechips (6% op arbeidskosten in plaats van 21%)