Sleuven zuigen

Gangen zuigen

Onder gebouwen zuigen

De Bodemafsluiter is specialist in het vrijzuigen van leidingwerk onder gebouwen. Of het nu gaat om een gasleiding of een riolering: met grote vakkundigheid wordt een vooraf bepaalde afmeting vrijgezogen over de gehele lengte van het leidingwerk. Hierna kunnen monteurs het leidingwerk repareren of vervangen.

Gang zuigen

Ideaal voor loodgieters en installateurs

Aanleg of reparatie van leidingwerk als waterleidingen, gasleidingen en rioleringen worden vaak bemoeilijkt door het ontbreken van een kruipruimte. Het leidingwerk is bijvoorbeeld voor de bouw in het zand aangebracht.

Een eventuele reparatie hiervan betekent vaak het openbreken van de betonnen of houten vloeren die erboven zitten, met alle kosten van dien.

Ruimte zuigen


Specialist in ondergronds werk

Sleuf in grond vrijgezogen.

Grond wegzuigen

Een ander veelgevraagde optie is het wegzuigen van grond tussen bijvoorbeeld de wortels van bomen vandaan of een sleuf zuigen t.b.v. kabelinstallatie op moeilijk bereikbare plaatsen.

Heeft u interesse in dit soort werkzaamheden ? Vraag dan zonder enige verplichtingen meer informatie aan door op de onderstaande button te klikken en het aanvraagformulier in te vullen.

In situ creŽeren van bouwputten

Vrijblijvende prijsindicatie

Gratis Internet Offerte Aanvragen

Wilt u weten wat het eventueel zou kosten indien wij voor u zand of andere stoffen op zouden zuigen ? Vraag dan een GRATIS INTERNETOFFERTE aan en wij zorgen voor een snelle offerte voor zandzuigen . Wij brengen direct de subsidiemogelijkheden voor u in kaart !

Voorbeeld korrels uit kruipruimte wegzuigen

Droge Stoffen Specialisten

Debodemafsluiter

Klik voor meer info

Achter De Bodemafsluiter zit een groep van gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven die aanvullende werkzaamheden verrichten die allen te maken hebben met vocht en stankproblemen in kruipruimtes. Deze bedrijven zijn gecertificeerd, lid van organisaties als Uneto-VNI en hebben gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring op dit gebied.

WERKZAAMHEDEN WORDEN MET GARANTIE UITGEVOERD.

Gang onder vloer zuigen

Klik hieronder voor meer informatie

Geen kruipruimte Niet elke woning in Nederland is voorzien van een kruipruimte. De begane grond vloer rust in een ...

Kruipruimte maken Het belang van het hebben van een kruipruimte is groot. Ondanks het feit dat het vaak een vochtig...

Kruipruimte uitgraven Veel Nederlanders hebben behoefte aan extra ruimte in hun woning, zeker nu het moeilijker is gewo...

Sleuven zuigen De Bodemafsluiter is specialist in het vrijzuigen van leidingwerk onder gebouwen. Of het nu gaat ...